Nummer 4

Geert Kluiter

Onderwijs: de onmisbare basis voor een goede toekomst!

Als arbeiderszoon heb ik in de crisis van de jaren 80 van de vorige eeuw ervaren wat stille armoede is. Ik weet wat het is om te moeten knokken voor elkaar, voor elkaars rechten en voor elkaars en de eigen ontwikkeling. Ik was de eerste in mijn familie die (financieel) kon studeren aan de universiteit en het recht op onderwijs en ontwikkeling heb ik nog steeds hoog in het vaandel staan.

Een juiste balans tussen werken en investeren in de eigen ontwikkeling heeft er tot op de dag van vandaag aan bijgedragen dat ik doe wat ik zeg en sta voor gelijkheid van alle mensen: arbeiders en werklozen, armen en rijken, jonge kinderen en volwassenen, Nederlanders en ‘Nieuw-Nederlanders’, zorgverleners en zorgvragers. Ik geloof in de mogelijkheid dat al deze mensen zich kunnen en willen ontwikkelen en ik vecht voor het recht hierin door de overheid gesteund te worden. Ik heb een diepe overtuiging dat we dit alleen met elkaar kunnen bereiken en met een instelling waarbij we elkaar oprecht iets gunnen, zonder dat wij daar zelf direct beter van hoeven te worden. Dat is voor mij solidariteit!

Herken jij jezelf in mijn verhaal of draag je onze kinderen en ons onderwijs een warm hart toe? Laat mij jou dan vertegenwoordigen in de gemeenteraad van ons prachtige Oldambt en geef mij 21 maart a.s. jouw stem, zodat ik namens jou op kan komen voor een sterk, sociaal en toekomstgericht Oldambt!