1 maart 2015

Hans Spekman bij bijeenkomst PvdA Oldambt op 11 maart 2015

Hans Spekman en PvdA kandidaten spreken over aankomende verkiezingen

 

Winschoten – Welke rol spelen de provinciale staten in het dagelijkse leven van de Oldambtster?  Waarom is het juist nu van belang om ook te stemmen voor de waterschapsverkiezingen? En wat heeft de PvdA de aankomende periode in petto voor de provincie? Deze en andere vragen worden beantwoord tijdens een speciale verkiezingsbijeenkomst op 11 maart in zalencentrum Lamain.

 

Oldambtster PvdA kandidaten presenteren zich en Hans Spekman (landelijke partijvoorzitter) geeft zijn visie op de actuele dossiers die voor Groningen essentieel zijn, zoals veiligheid, leefbaarheid en werkgelegenheid.

Ook de waterschapsverkiezingen komen aan bod. Het waterschap wordt steeds belangrijker, nu de uitdagingen  die onder andere een stijgende zeespiegel met zich meebrengen, groter worden. Iedere politieke partij heeft een eigen visie, op welke manier het beheer in samenhang met natuur en bijvoorbeeld landbouw vorm moet krijgen. Kandidaten voor de waterschapsverkiezingen zullen de standpunten verder toelichten.

 

De bijeenkomst begint om 19.30 uur. Vanaf 19.00 uur is er vrije inloop met een kopje koffie. Na de openingsredes van de voorzitters zullen de verschillende kandidaten zich presenteren. Vanuit onze gemeente hebben Gert Engelkens, Petra Kingma en Henk van der Laan zich beschikbaar gesteld. Ze zullen hun kandidaatsstelling verder motiveren. Stadsdichter Rob Rosendahl vat de onderdelen van het programma op geheel eigen wijze voor u samen. De hele avond is er gelegenheid om vragen te stellen.

De verkiezingsbijeenkomst duurt tot 21. 30 uur.