2000ste roos voor Scheemders

Door Laura Broekhuizen-Smit op 18 februari 2018

Zaterdag sloot de PvdA Oldambt zijn vijfde campagneweek af. Deze week stond in het teken van de liefde. De liefde voor alle juffen en meesters in het basisonderwijs die staakten op Valentijn. De succesvolle actie op de stations met het uitdelen van de bekende rozen. en vrijdag en zaterdag met het bezoeken van wijken in Winschoten.

Eerder waren we te vinden in Scheemda, Finsterwolde, Beerta, Heiligerlee, Westerlee en Bad Nieuweschans.  Overal de straat op en in gesprek. Mooie gesprekken over werk en zekerheid, het door ons voorgestelde mantelzorgcompliment en bijv. het verkeer in Scheemda.

In  deze weken werden mooie initiatieven in dorpen en wijken bezocht zoals wisselwerking in Midwolda, namen ze een kijkje in de keuken bij jongerencentrum t’Spoor en zagen de extra inzet op werk bij Synergon.

Zaterdag in Winschoten Noord werd de  2000ste roos uit aan twee betrokken en vrolijke Scheemders uitgedeeld.

De  PvdA Oldambt gaat vrolijk en vol energie door. De komende weken is de PvdA te vinden in Nieuwolda, Scheemda,  Midwolda, Winschoten en op nog meer veel meer plekken in Oldambt.

Laura Broekhuizen-Smit

Laura Broekhuizen-Smit

Ik ben Laura, keuze Oldambtster, zoals iemand dat zo mooi zei. Vier jaar geleden hier gekomen met Martijn en onze kinderen Claire en Ruben.  Ik ben geboren in Stadskanaal en opgegroeid in Veendam. Ik heb in Groningen communicatie gestudeerd en voordat ik hier wethouder mocht worden werkte ik in Delfzijl waar ik o.a. Europese projecten

Meer over Laura Broekhuizen-Smit