18 februari 2017, Centrum Winschoten | Centrum Winschoten

Sta op tegen Jeugdwerkloosheid!

De voorbereidingen voor de campagne zijn al tijden in volle gang, de campagne zelf draait inmiddels ook op volle toeren, zo ook de campagne die de Jonge Socialisten in de PvdA voeren. De afgelopen regeerperiode zijn er een aantal mooie resultaten behaald. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de verhoging van het minimumjeugdloon, iets om trots op te zijn, maar wat is het waard als je als jonge welwillende arbeidskracht werkloos thuis zit? Jeugdwerkloosheid is vandaag de dag helaas nog steeds een reëel probleem. Zeker in Groningen waar de jeugdwerkloosheid al tijden hoger is dan het landelijk gemiddelde. Tijd dus omdat flink aan de kaak te stellen.

Precies dat is wat de we op 18 februari gaan doen, op 18 februari trekt de JS samen met PES door de provincie Groningen om middels een campagne aandacht te vragen voor jeugdwerkloosheid. We zullen ook Winschoten bezoeken, we zouden het leuk vinden als u samen met ons de straat op zou willen om campagne te voeren!

Voor meer informatie dan wel interesse in deelname kunt u mailen naar: partijvandearbeidoldambt@ziggo.nl, fa.tuin@gmail.com, hilbert.flokstra@gemeente-oldambt.nl